مباني اصلي در شفابخشي عسل و تهية عسل مناسب
عسل بايد از گل هاي متنوع توسط زنبورهاي غيرمهاجر توليد شده باشد و خواص درماني آن متناسب با نوع بيماري در نظر گرفته شود.مقدار عسل مصرفي براي هر فرد در ساير روزهاي درمان تنظيم شود.
زمان دقيق و شرايط لازم براي مصرف عسل در نظر گرفته شود.
حساسيت بدن نسبت به عسل مصرفي تشخيص داده شود.
گرمي و سردي طبع مصرف کننده نیز بهتر است استخراج شود
عسل در مكاني بسته و تاريك (دور از نور خورشيد) نگهداري شود
(مانند زنبور كه عسل را در موم و پولك دربسته داخل كندوي تاريك
نگهداري مي كند).عسل توليد شده از زنبور عسل در طول سال فقط يك درصد خواص درماني اش را از دست مي دهد و اين فرآيند پنج سال اول با شتاب يك ونيم درصدي است و پس از آن ثابت خواهد شد. درنتيجه سال اول يك درصد، سال دوم دو و نيم درصد، سال سوم چهار درصد، سال چهارم پنج درصد، سال پنجم شش درصد و سال ششم به بعد تقريباً شش تا هفت درصد از خواص درماني عسل كاسته خواهد شد.مقدار مصرف روزانه براي كودكان دو قاشق چايخوري يا مرباخوري و براي بزرگسالان دو تا ده قاشق غذاخوري در نظر گرفته شود. 10 . براي كودكان كمتر از دو سال، از عسل هاي خاص با تصفية بالا استفاده شود، زيرا وجود گردة گل در عسل براي اين گروه سني ايجاد حساسيت (آلرژي) خواهد كرد.
مصرف مداوم عسل باعث تشدید توان دفاعی بدن و بهبود عملکرد داروهای ضد باکتریایی و ….
بهترين روش نوشيدن عسل
طي 25 سال تحقيق و تجربه در شفابخشي نوشيدنِ عسل به نتايج زير دست يافته ايم:
مصرف عسل با غذا؛ غذا است. (مانند غذاهاي ديگر، ويتامين ها، املاح معدني و ديگر مواد لازم بدن را تأمين مي كند.)
مصرف عسل با آب؛ دارو است. (حدوداً 70 درصد در درمان بيماري ها مفيد و 30 درصد ممكن است عوارض جانبي داشته باشد.)
مصرف عسل به تنهايي؛ شفا است. ( 100 درصد بدون عوارض جانبي تأثيرگذار بوده و شفابخش است.)
عسل در بهبود زخم ها بسیار موثر میباشد
تجربه ثابت كرده است كه يقين به شفابخشي عسل توسط هر فرد (اعم از مسلمان و غير مسلمان)، 100 درصد تأثير شفابخشي را بر او خواهد داشت و عدم اعتماد موجبِ كاهش اثراتِ شفابخشي عسل در وي خواهد شد و شايد اين اثر شفابخشي را هم احساس نكند. مصرف عسل با نان و كره در صبحانه به مدت ده روز براي تقويت بنيه و تأمين ويتامي نهاي لازم بدن بسيار مؤثر است، اما در درمان بيمار يهايي مانند
زخم معده ، روده، اثن يعشر و … تأثير چنداني ندارد. اگر در همين مدت عسل با معدة خالي همراه با آب استفاده شود، بر بيمار يهاي معده، روده و اثن يعشر تا پنجاه درصد اثر تقويتي و سي درصد اثر ميكر بكشي خواهد داشت.
نوشيدن عسل به تنهايي و با معدة خالي (ناشتا) به هنگامِ بيداري در صبح؛ حدودِ نيم ساعت قبل از صبحانه و نيم ساعت قبل يا 2 ساعت بعد از غذاي ظهر و همچنين حدودِ 2 ساعت بعد از شام مي تواند تأثيرات زير را در بدن انسان به وجود آورد:
الف) ميكرب كشي در مدت دو ساعت انجام مي پذيرد.
ب) مداواي كامل مشكلات گوارشي اعم از معده، روده و اثني عشر در شش ماه
ج) تقويت بنيه به تناسب ضعف بدن.
با توجه به نوع بيماري و عسل مصرفي، نوشيدن عسل به اين شيوه،
عوارض جانبي در بر نخواهد داشت.
(توجه: اين شيوة نوشيدن، با توجه به نوع عسل، مقدار مصرفي آن و تغذيه ي روزانه حتي براي افراد مبتلا به فشار خون و ديابت نيز هيچ گونه
عوارض جانبي نخواهد داشت.)
عسل طبیعی سبلان اردبیل
بيماري هايي كه با عسل بهبود مي يابند، عبارتند از: كم خوني، كمبود آهن و املاح معدني كمياب و ناشناختة بدن، اعصاب، التهابات كليه و مثانه، چاقي و لاغري، ميگرن فصلي و غيرفصلي، زخم معده و اثني عشر، كمبود مواد غذايي بعد از عمل هاي جراحي، نفخ و اسيد معده، كاهش اشتها و رشد كودكان، زخم هاي درمان ناپذير، سوختگي ها، سلول سازي مغز و استخوان، كاهش قدرت دفاعي بدن در مقابل بيماري ها، كاهش اسپرم در مردان، مشكلات باروري و شيردهي در زنان، التهاب پروستات، التهاب كيسة صفرا، حساسيت فصلي، التهاب تخمدان و رحم، التهاب گوش و حلق و بيني، ام اس، ضعف و نامنظمي فعاليت قلب و عروق، كوفتگي رگ هاي عصبي، بيماري هاي پوستي، غلظت خون و بسته شدن رگ ها، التهاب لثه، التهاب گلو و لوزه، التهاب مفاصل و روماتيسم مفصلي، فشار خون، نامنظمي عملكرد لوزالمعده، تيروئيد، عفونت هاي چشم و گوش، بيماري هاي كبد، ريزش مو، بوي بد دهان، چين و چروك پوست، هضم و جذب
نامناسب غذا، مشكلات ريوي، آسم و آلرژي، قولنج معده، بيماري هاي كليه و رحم و تخمدان ها.