عسل ممتاز درجه دو

حراج!

۱۹۵,۰۰۰ تومان ۱۹۰,۰۰۰ تومان

عسل استحصال شده از دامنه سرسبز کوهستان ساوالان با گیاهان وحشی از جمله گون ، آویشن ، بابونه ، مرزه  ، کاکوتی، مریم گلی ، خار مریم ، علف چای ، گل انگشتانه، پولک ، علف مار ، نسترن وحشی و ختمی …

عسل ممتاز (عسل طبیعی با درجه خلوص بالا )

(به کیلو گرم )

150 در انبار

توضیحات

راران عسل ممتاز درجه دو عسل بال :

یک واقعیت ، عسل طبیعی یعنی (عسلی که تولید آن صددرصد کار زنبور عسل باشد) فارغ از اینکه غذای این حیوان چه بوده باشد مفید و نسبت به خیلی از مواد غذایی دیگر بسیار ارزشمندتر  میباشد این هم بدلیل مکانیزم بدن این حیوان معجزه گر میباشد و در حقیقت آنزیم ها و مواد مغذی و آنتی بیوتیک های که این حیوان در تولید عسل به ان می افزاید موجب پدید آوردن این ماده غذایی بینظیر شده است  و صد البته اگر درصد خلوص عسل یعنی (میزان تغذیه حیوان از طبیعت )هرچه قدر بیشتر باشد همانقدر نیز این معجون با ارزش تر و مفید تر خواهد بود ،

همانطور که گل ها از لحاظ اندازه، رنگ ،شکل و بو با هم متفاوتند شهد انها نیز متنوع بوده و با هم متفاوتند در واقع رنگ و طعم عسل دامنه ی به وسعت عطر و بوی ی گلهای منطقه دارد . عسل با داشتن این ویژه گی بی نظیر طبیعی،  از نظر غذایی و دارویی جایگاهی خاص و متمایز دارد .

عسل ممتاز عسلی ست که در حقیقت از مسیر فرایند کامل زنبور عسل بدست آمده باشد و درصد دریافت شهد این نوع عسل بسیار بیشتر و از هر نوع دیگر است و در این حالت تغذیه حیوان از طریق دیگر مواد غذایی غیر از گیاهان بسیار کمتر از نوع های دیگر بوده و به حیوان فرصت و زمان بیشتری برای جمع اوری شهد های طبیعی گلهای عموما وحشی کوهستان و دشتها داده میشود .

 

در عسل های با درصد خلوص بالا برای تکمیل حجره ای عسل توسط زنبور عملا زنبوردار مجبور است گاهی چندین بار محل وقوف خود و کندوان را تغییر دهد و از دامنه ی به دامنه ی دیگر نقل مکان نماید علت بر اینکه عملا بعد از یک مدتی بدلیل مسائل مختلف از جمله آب هوایی تغییراتی در طبیعت پیرامون رخ میدهد و کندو دار مجبور به جابه جایی و هجرت به نقاط دیگر میشود برای نمونه در منطقه عمومی ساوالان (سبلان ) آب هوای دامنه ای جنوبی و شمالی ان کاملا متفاوت و گاهی تا 20درجه اختلاف دمایی دارد و همچنین دامنه ای شرقی و غربی آن بسیار متفاوت از نظر پوشش گیاهی میباشد . لذا زنبوردار اکثرا برای بدست آوردن عسل متفاوت دائما در حال تغییر و جابجابی مکان میباشد .

حال یک اشاره بجا در خصوص عسل :

عسل به‌طور کلی یک ترکیب آنگبین بسیار غلیظ قندی است. مهم‌ترین قندهای عسل فروکتوز، گلوکز و ساکاروز هستند.

از دیدگاه دکتر هاشمی  : میتوان گفت عسل شهد شیرینی است که  کمتر  از 25 درصد رطوبت و 25/. درصد خاکستر (مواد معدنی مفید  )و کمتر از 8 درصد قند معمولی ( ساکاروز ) و کاملتر اینکه  عسل شهد نسبتا رقیق گلهای گیاهان مختلف که توسط زنبورهای عسل از نوشجای گلها جمع آوری شده باشد ، به کندو منتقل و در حجره های شان موقتا ذخیره و متعاقبا توسط زنبوران کارگر آبگیری شده باشد و ضمن عمل تغلیذ توسط زنبوران کارگر ، به ان  از طریق بدن این معجزه گر طبیعت آنزیم ، آنتی بیوتیک و غیره افزوده شده باشد و عمده قندهای ساکاروز آن به قندهای ساده گلوکز و فروکتوز تبدیل شده  باشد و در حجره های شان ذخیره سازی و سرانجام روی حجرات پر عسل رسیده با درپوش مومی پوشانده میشود .

عسل طبیعی ممتاز درجه یک عسل بال

میزان کالری عسل حدود ۳۲۵ کیلو کالری انرژی در هر ۱۰۰ گرم است.

عسل به لحاظ داشتن برخی مواد تخمیری در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین مرتبه را در میان غذاها دارد، از این دسته مواد می‌توان به آمیلاز، اینورتاز، کاتالاز و پراکسیداز اشاره کرد.

تعدادی از ویتامین‌های اصلی هم در عسل وجود دارند، . میزان املاح معدنی در انواع مختلف عسل متفاوت است و بسته میزان خلوص و منطقه تولید عسل براسا گیاهان موجود ان میباشد ، عسل‌های تیره املاح معدنی بیشتری دارند که مهم‌ترین آن‌ها کلسیم، پتاسیم، سدیم، منگنز، آهن، مس، فسفر، منیزیم و گوگرد است.

[۲] عسل دارای انواع پروتئین، اسیدهای آمینه، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک و مشتقات کلروفیل و مقداری آنزیم و رایحه‌های معطر است.

عسل به علت مقدار بسیار اندک آب، به سختی فاسد می‌شود و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است.

قبل از کریستال سازی شربت نیشکر و تهیه شکر، عسل تنها ماده غذایی بود که جهت شیرین‌کنندگی توسط بشر استفاده می‌شد.

مصرف عسل برای کودکان زیر دو سال به دلیل ایجاد سم بوتولینم، خطرناک است

طبق تصویب‌نامه ۱۹۰۶ فدرال غذا و داروی آمریکا، عسل چنین تعریف شده‌است:

عسل، شهد و ماده مترشحه محتوی قند گیاهان است که توسط زنبور عسل جمع‌آوری شده، تغییر حالت داده و در شان عسل ذخیره می‌گردد.

و همچنین در آکسفورد چنین تعریفی آورده شده‌است:

یک مایع شیرین قهوه ای مایل به زرد چسبناک ساخته شده توسط زنبورها .

اطلاعات بیشتر

نوع عسل :

ممتاز / گرید دو /درصد خلوص بالا / طبیعی

رنگ :

قهوه ای طلایی / تیره /عسلی

ساکاروز :

حدود 2.5 الی 3 درصد

طعم و بو :

معطر عسلی

منطقه :

ساوالان /دامنه های جنوبی یئدی بلوگ

ماخذ گیاهی :

گیاهان وحشی ،دارویی ساوالان / گون /آویشن/بنفشه کوهی /خار مریم /..

گواهینامه :

دارد / گواهینامه آزمایشگاهی

زمان برداشت :

تابستان

عسل به صورت :

شان (خام طبیعی)

بسته بندی (برای ارسال):

پت / شیشه / شان چوبی/ فلزی

زمان تحویل :

برای تهران کمتر از 48 ساعت / برای دیگر نقاط مابین 2روز تا 4 روز

خاصیت :

درمانی دارویی / خوراکی

فیلتراسیون

نشده / حرارات مستقیم ندیده

تصفیه :

نوع شهد شده / با حرارات غیر مستقیم /سیستم بخار

دیدگاه ها